Modele de scari interioare din beton placate cu lemn

Atat de utilizate in proiectele de SCARI DIN vestul europei, treptele bullnose au capacitatea de a schimba complet aspectul unei SCARI interioare. Cu dimensiuni mai ridicate decat restul treptelor, completate de rotunjirea laturilor, acest Tip de Trepte se vor Evidentia cu certitudine. Acest Model de SCARA interioara este dédicacé en principal celor ce doresc un aspect clasic, élégant. Realizarea sa cu componente din lemn de prelucrare garantiteaza obtinerea rezultatului. Simplitatea de montaj oferita de mana curenta Smart Cover réduire timpul de montaj al balustradei ligne si implicite al intregului proiect. Treptele din lemn masiv de prelucrare modelul Classic imbraca structura scarii interioare si ofera acesteia eleganta naturala. FormeLe drepte ALE balustradei ligne ofera un aspect robuste si Moden intregului proiect. Elementele din lemn executate sunt: Trepte, contratrepte, plinta laterala, balustrada. Preturile difera de asemenea in functie de Esenta lemnului, cele mai scumpe sunt cele din lemn de prelucrare sau Exotic (Mahon, Merbau, wengé) fiind si cele mai rezistente.

Preturile cele mai mici le gasiti la scarile DIN FAG, frasin, Brad si TEI uzandu-se mult mai repede, Esenta de lemn este moale, unele prind umiditate si se deformeaza/curbeaza. Cu Elemente de desing Nordic, minimaliste acest proiect reuseste sa impuna stilul intregului Camin. Treptele simple si balustrada U reusesc sa se incadreze parfait dans liniile de design trasate de CEI ce au proiectat aceasta SCARA interioara. Vangul métallique Pozitionat central ofera posibilitatea lemnului masiv de a fi vizibil DIN orice unghi al incaperii. Cu proprietati mecanice ridicate treptele din lemn maisv de FAG simple ofera rezistenta si stabilitate, DIN acest motiv sunt ideale pentru a fi utilizate PE structuri a caror suport nu este impartit PE intreaga suprafata a treptei. Daca aveti SCARA DIN Beton construita si doriti doar placarea treptelor si un contratreptelor pe structura de Beton preturile vor fi mai mici decat realizarea unei SCARI de lemn cu totul ce contine atat treptele cat si structura de sustinere. Ce Suna mai moderne astazi decat imbinarea materialelor Naturale cu divers surSe de Lumina. Asemenea unui artiste aflat Sub Lumina reflectoarelor treptele din lemn masiv se Bucura de Prim-plan. Un proiect de succes ce reuseste sa ofere scarii interioare un aspect Modern si capacitatea de a atrage privirile celor ce o intalnesc. Un adevarat Element de design Interior, SCARA cu Trepte din lemn masiv de prelucrare Vintage marcheaza aspectul intregului Camin.

Modelul de Trepte Classic din lemn masiv de prelucrare accentureaza aspectul robuste al acestui proiect. Lasata la, nuanta naturala a fibrelor lemnului de prelucrare transforma SCARA interioara in PIESA esentiala de design al locuintei. Utilizarea treptelor, contratreptelor si plinteti in aceeasi nuanta ofera scarii interioare omogenitate vizuala.

Please follow and like us:
Share this post
This entry was posted by in Fără categorie.