Modele de platouri reci

Platourile Reci conțin o gamă largă de produse proaspete, gustoase, toate alese cu grijă. Siguri veți găsi compoziția perfectă între variațiile de platouri îmbelșugate! […] Bufet suedez – idei de preparate Reci festif bufet suedez – idei de preparate Reci festif. Platouri asortate cu aperitif: canapeuri PE Paine integrala […] […] Bufet suedez – idei de preparate Reci festif. Platouri asortate cu aperitif: canapeuri PE Paine integrala cu Crema de Branza, somon afumat, Crema de avocat, friptura rece de Vita sau porc, platouri cu branzeturi si fructe, pate de ficat de Pui sau Gasca (foie gras), Crema de Naut etc. Platourile cu branzeturi si fructe nu lipsesc de la un bufet suedez. IATA mai multe versiuni. Platourile Reci sunt disponibile în variantele de 4 sau 8 persoane, însă Dacă sunt servite ca aperitiv, sunt suficiente pentru mai multe persoane datorită cantității și varietății bogate a mezelurilor și brânzeturilor aflate PE Platou. S-a calculat pentru o persoană între 200grame de preparate în care nu sunt incluse produsele décoratif. Platourile noastre sunt servite PE tăvițe décoratif de unică folosință. Aperitiv cu sunca si cascaval, Salam, Branza telemea, ardei Verde, castravestieti Aranjare aperitif – mezeluri, sunca umpluta cu telina si maioneza, OUA umplute, Branza telemea, rosii, ardei Verde cateva platouri aperitif Reci pregatite pentru o prietena intr-o Lume a alimentelor „condimentate” si „imbunatatite” cu tot felul de substante care nu fac bine organismului, Noi suntem hotarati ca in obtinerea preparatelor pregatite in bucataria Noastra sa nu mai adaugam nici un fel de aditivi Alimentari, coloranti sau amelioratori pentru rafale. Singurele condimente prezente in bucataria Noastra sunt Sarea, piperul, boiaua si zarzavaturile proaspete si/sau uscate. Tartine cu UNT si felii de Salam uscat, castravestieti cornichon si germeni de Praz.

Platou apéritif cu sunca Praga, ardei umpluti cu Branza, rosii umplute cu Pasta de Branza si sunca, rulada de Pui, ciuperci umplute cu Branza, Masline. De asemenea, vă puteţi crea propriile platouri, folosind fişierele următoare: O Selectie de 4 aperitif deosemorsure cu mezeluri CRUD uscate – retetele aici. Un bufet suedez reusit trebuie sa contina carnuri, peste, légumineuses si branzeturi, astfel INCAT fiecare sa gaseasca ceva PE gustul lui… Platou apéritif cu muschi tiganesc, chiftelute de ciuperci, gogosari in otet, rulada de Pui, cascaval, Masline, Salam de Sibiu, Branza feta, casbieciori Murati.

Please follow and like us:
Share this post
This entry was posted by in Fără categorie.